Web Analytics Made Easy - Statcounter

 به گزارش خبرنگار مهر، اسحاق فرشیدی صبح چهارشنبه در عسلویه با اشاره به اینکه ۲۰ هزار نفر نیروی اصلی و حدود ۵۰ هزار نیرو به صورت مستقل با حوزه پالایش، انتقال و گازرسانی در ارتباط هستند، اظهار داشت: یکی از چالش‌های اصلی ما در حوزه گاز این بود که فکر خاصی برای آموزش این نیروها نشده بود.

وی با اشاره به اینکه چشم‌انداز روشنی برای توانمندسازی نیروها وجود نداشت، اضافه کرد: از سال ۹۵ تصمیم گرفتیم مجموعه شرکت ملی گاز ایران را با برنامه‌ریزی لازم از نظر آموزش حمایت کنیم و کارهای خوبی شروع شده است و به چارچوب خوبی رسیده‌ایم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

رئیس اداره آموزش و تربیت نیروی انسانی شرکت ملی گاز با اشاره به امضای تفاهم‌نامه فنی و حرفه‌ای و شرکت ملی گاز، خاطرنشان کرد:‌ این تفاهم‌نامه به خوبی و در زمان مناسب پیش‌ می‌رود.

وی تاکید کرد: یکی از مهمترین اولویت‌های ما این است که طی دو تا سه سال آینده هیچ نیروی بدون گواهی صلاحیت فنی و حرفه‌ای را نداشته باشیم و این موضوع اصل هدف ما است و در این راستا باید اقدامات خوبی انجام شود.

فرشیدی تدوین استانداردهای صلاحیت شغلی را گام اول در این حوزه عنوان کرد و افزود: تولید محتوای آموزشی، تقویت آموزش‌دهنده‌ها و برگزاری آزمون و آموزش همکاران از دیگر برنامه‌ها است.

وی با بیان اینکه شرکت‌های گاز استانی در اولویت آموزش قرار گرفتند اضافه کرد: در بخش توزیع خانواده‌ها مستقیم با گاز ارتباط دارند و ۱۰ هزار شاغل به عنوان گازبان و امدادگر گاز داریم و آموزش این افراد در دستور کار قرار گرفت.

رئیس اداره آموزش و تربیت نیروی انسانی شرکت ملی گاز از تجهیز مراکز آموزشی فنی‌وحرفه‌ای در حوزه گاز خبر داد و افزود: در ۱۷ استان نسبت به تجهیز کارگاه‌های آموزشی اقدام شده است.

وی تصریح کرد: تلاش می‌شود که افرادی در حوزه صنعت گاز فعال باشند همگی دارای حداقل یک گواهی صلاحیت حرفه‌ای باشند و همه افراد آموزش لازم را ببینند.

کد خبر 4758736

منبع: مهر

کلیدواژه: عسلویه شرکت ملی گاز ایران بوشهر اربعین 98 اربعین حسینی بوشهر ایلام بارش باران سانحه تصادف گرگان مرز مهران خطبه های نماز جمعه قزوین مشهد شهادت امام رضا ع استانداری سمنان شهرکرد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۶۱۹۳۸۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ایجاد ۲.۵ میلیون شغل در دولت سیزدهم

رئیس سازمان فنی و حرفه‌ای کشور از ایجاد ۲.۵ میلیون شغل و کاهش ۱.۵درصدی نرخ بیکاری از آغاز دولت سیزدهم تاکنون خبر داد. - اخبار اقتصادی -

به گزارش خبرنگاراقتصادی خبرگزاری تسنیم،مهارت و فناوری یکی از عامل های اصلی رشد و توسعه ی اقتصادی پایدار در کشورها به شمار می رود. به همین منظور آموزش های فنی و حرفه ای، نقش مهمی را در افزایش اشتغال مولد، بهبود فضای کسب و کار، استفاده ی بهینه از فرصت ها و افزایش کارایی اقتصاد مقاومتی در درون جامعه بر عهده دارد. بر این پایه سازمان بین المللی کار(I.L.O) آموزش های مهارتی را به عنوان یکی از پایه های اساسی فعالیت خویش قرار داده است و همواره آن را به دیگر کشورها توصیه می کند.

جوانان با فراگیری مهارت های فنی و حرفه ای در واقع نیروی خلاقیت و کاربردی خود را در یک فضای رقابتی در مسیر خدمت به مردم به کار می گیرند. این آموزش های مهارتی زمینه ساز ایجاد حرفه های با ثبات است و از پدید آمدن شغل های کاذب و ناپایدار که توسعه ی همه جانبه ی کشور را هدف قرار می دهد و سبب آسیب های مختلف اجتماعی می شود، جلوگیری به عمل می آورد.

مهرداد عظیمی، رئیس سازمان آموزش فنی و حرفه ای کشور با ارائه مهمترین خدمات و اقدامات وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی در سال گذشته، اظهار کرد: امسال در راستای تحقق شعار سال و کمک به صنعت و اقتصاد، ظرفیت مراکز جوار کارگاهی 50 درصد افزایش خواهد یافت.

وی از رشد 33 درصدی حوزه آموزش های فنی و حرفه‌ای و 38 درصدی سنجش صلاحیت حرفه ای در سال گذشته خبر داد و افزود: پارسال واگذاری امر آموزش های فنی و حرفه‌ای به بخش خصوصی هزار و 140 درصد افزایش یافت.

معاون وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی و رئیس سازمان فنی و حرفه‌ای کشور ادامه داد: سال گذشته در حوزه کاهش نرخ بیکاری اتفاق قابل توجهی افتاد و یکی از وعده های دولت در حوزه اشتغال محقق شد، ضمن اینکه صدمات حین کار در سال گذشته 14درصد کاهش یافت.

عظیمی بیان کرد:  یکی از این ظرفیت‌ها، سرمایه نیروی انسانی است و یکی از ماموریت‌های دستگاه‌ها به ویژه رسانه‌ها، معرفی درست توانمندی‌های استان ها است.

رئیس سازمان فنی و حرفه ای کشور، کارگران را مجاهدان عرصه اقتصادی دانست و یادآور شد: هرچه قدر بخش خصوصی را تقویت و شرایطی را فراهم کنیم و مردم امور اقتصادی را دست بگیرند، موفقیت بیشتری خواهیم داشت.

انتهای پیام/

 

دیگر خبرها

  • بانک ملی ایران؛ پشتیبان توسعه طرح های صنعت نفت کشور
  • چگونه می‌توان زنجیره ارزش پتروشیمی را توسعه داد؟
  • صفحه نخست روزنامه‌های امروز استان کرمان ـ سه شنبه ۱۸ اردیبهشت ماه
  • ۴۰ درصد شرکت‌های خلاق مرتبط به کودک و نوجوان است
  • معلمان، آموزش مهارت‌های زندگی به نوجوانان را جدی بگیرند
  • از ۵ قاره در کنفرانس صنعت هسته‌ای شرکت کرده اند
  • اعظمی: ریل‌گذاری مجلس شرکت‌های دانش‌بنیان را در بخش کشاورزی فعال کرده است
  • فعال شدن شرکت‌های دانش بنیان در حوزه کشاورزی
  • ایجاد ۲.۵ میلیون شغل در دولت سیزدهم
  • حکمرانی داده‌ها در عصر اینترنت اشیاء/ پلتفرم‌ها خود را مالک داده‌ها می‌دانند