Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایسنا/زنجان مدیرکل آموزش فنی و حرفه‌ای استان زنجان، از انتخاب این استان به عنوان پایلوت طرح ملی سنجش مهارت و صلاحیت حرفه‌ای خبر داد.

محمدرضا انصاری ظهر امروز (۲ آذرماه) در جلسه کمیته مهارت شهرستان خرم‌دره، اظهار کرد: با توجه به رسالت و اهداف سازمان در پیشبرد مهارت‌آموزی و توانمندسازی اقشار جامعه، جلسات کمیته مهارت‌آموزی با محوریت توسعه و ترویج مهارت‌آموزی با استفاده از ظرفیت‌های دستگاه‌های فعال در سطح استان برگزار می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان اینکه در بحث مهارت‌آموزی مسائلی مانند نیازسنجی واقعی و اولویت‌بندی نیازهای آموزشی اشتغال‌زا، فعال کردن مراکز جوار دانشگاهی، استفاده از ظرفیت آموزشی همه دستگاه‌های اجرایی و برنامه‌ریزی آموزشی منسجم باید مورد توجه قرار گیرد، ادامه داد: تدوین آیین‌نامه اجرایی کمیته مهارت با توجه به نیاز بازار کار، اطلاع‌رسانی مناسب به عموم مردم در مورد مهارت‌آموزی و ارتقای سطح توانایی، برنامه‌ریزی برای استفاده از اوقات فراغت دانشجویان و دانش‌آموزان و گسترش فرهنگ مهارت‌آموزی در این اوقات، انعقاد و ارائه آموزش‌های مهارتی با استفاده از زمینه‌ها و طرح‌های مختلف مانند آموزش دولتی، خصوصی و مهارت‌آموزی، از دیگر موضوعات مورد توجه این حوزه است.

این مسئول با بیان این‌که استان زنجان به‌عنوان مجری طرح پایلوت سنجش صلاحیت حرفه‌ای ملی برای تحقق اهداف برنامه‌های تدوین شده برابر با اسناد بالادستی انتخاب شده است، ادامه داد: از جمله اهداف این برنامه‌ها می‌توان به قانون الزام فراگیری آموزش فنی و حرفه‌ای برای اشتغال به کار در واحدهای خدماتی، صنفی، در خصوص لزوم داشتن گواهی‌نامه صلاحیت حرفه‌ای شاغلان بنگاه‌های اقتصادی در بخش‌های مختلف صنعت، خدمات، کشاورزی و ارتقای مهارت نیروی کار اشاره کرد.

انصاری با اشاره به وجود واحدهای تولیدی خوب در سطح شهرستان خرم‌دره، ادامه داد: همکاری مدیران صنایع و شرکت‌های تولیدی لازمه تحقق اهداف تعیین شده است.

در ادامه این جلسه نیز فرماندار شهرستان خرم‌دره با بیان اینکه دولت زیرساخت‌های لازم اشتغال‌زایی را در کشور فراهم کرده است، اظهار کرد: معضل بیکاری یکی از مشکلات اکثر کشورها است و در بسیاری از جوامع اروپایی نیز این مشکل وجود دارد.

حجت محمدی با اشاره به این‌که باید فضای کار برای جوانان مناسب و مهیا باشد، تصریح کرد: پول در حوزه جوانان تنها حلال مشکلات نیست، بلکه جوانان باید به این باور برسند کار فقط پشت میزنشینی نیست، بلکه در برهه کنونی مهارت‌اندوزی و خلاقیت در کسب درآمد نیز مهم است.

فرماندار شهرستان خرم‌دره با اشاره به ضرورت پرداختن به مهارت‌آموزی، یادآور شد: بسیاری از جوانان پس از فارغ‌التحصیل شدن بیکار هستند که دلیل عمده این امر نیز نداشتن مهارت است که فراگیری آموزش‌های لازم در این حوزه می‌تواند گره کور مشکلات جوانان را باز کند.

وی با اشاره به اینکه بسیاری از جوانان ما گرایش به پشت میزنشینی دارند، اظهار کرد: بسیاری از جوانان ما بهویژه قشر تحصیل کرده کارهای یدی را آموزش ندیده‌اند و اغلب به دنبال شغل اداری و پشت میزنشینی هستند که این امر از آفت‌های حوزه اشتغال است.

محمدی خاطرنشان کرد: همه ما باید به سهم خود برای ساختن آینده کشور تلاش کنیم که در این بین جوانان نقش بسیار تاثیرگذاری دارند.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی شهرستانها آموزش های مهارتی زنجان شهرستان خرم دره صلاحیت حرفه ای مهارت آموزی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۰۶۴۰۱۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

حرفه‌آموزی به جای مدرک‌گرایی در دستورکار دولت است

به گزارش خبرنگار مهر، غلامعلی حیدری ظهر چهارشنبه در بیست و ششمین جشنواره خیرین مدرسه‌ساز چهارمحال و بختیاری اظهار کرد: یکی از توفیقات کشور ایران مشارکت مردم در کلیه امور است و تجربه ثابت کرده حضور مردم در پیش‌برد اهداف نقش بسزایی دارد.

وی افزود: تأمین فضا، زیرساخت و تجهیزات آموزشی در سند تحول بنیادین آموزش و پرورش یکی از زیرنظام‌های ۶ گانه است.

استاندار چهارمحال و بختیاری ادامه داد: به دنبال سند تحول در دولت سیزدهم گام‌های خوبی برداشته شده است و سهم خیرین در این سند بسیار زیاد است.

حیدری عنوان کرد: در دولت سیزدهم ۲۲۰ باب کلاس ساخته شده و ۳۶۰ باب در حال ساخت است، همچنین ۷۰۰ میلیارد تومان اعتبار در سفر رئیس جمهور جهت توسعه و تجهیز مدارس اختصاص یافته است.

وی خاطرنشان کرد: باید کلیه مدارس کانکسی و خشت و گلی در چهارمحال و بختیاری به مدارس پایدار تبدیل شود.

استاندار چهارمحال و بختیاری یکی از کارهای ارزشمند و ماندنی دولت سیزدهم را رتبه‌بندی معلمان عنوان کرد.

حیدری یکی از برنامه‌های جدی دولت حرفه‌آموزی به جای مدرک‌گرایی دانست و اضافه کرد: این کار می‌تواند در اشتغال دانش‌آموزان در آینده بسیار تأثیرگذار باشد.

وی بیان کرد: توسعه هنرستان‌ها از اولویت‌ها است، معلمان و کادر مدرسه می‌توانند اساس آموزش را تشکیل دهند.

استاندار چهارمحال و بختیاری با اشاره به اینکه بیش از یک هزار معلم در چهارمحال و بختیاری به کارگیری شد، یادآوری کرد: در مناطق محروم به مدارس و فضاهای آموزشی توجه جدی صورت می‌گیرد.

حیدری به علاقه خیرین خارج از کشور برای مدرسه‌سازی و سرمایه‌گذاری در ایران اشاره و عنوان داشت: باید از این ظرفیت استفاده شود.

وی بر لزوم استفاده از توان نیروهای جهادی و نهادهای انقلابی تاکید کرد و گفت: نباید از منابع مالی و پتانسیل دستگاه‌های دولتی در این زمینه غافل شد.

کد خبر 6100351

دیگر خبرها

  • ادعای معاون آموزش و پرورش درباره شیطنت مافیای کنکور
  • حرفه‌آموزی به جای مدرک‌گرایی در دستورکار دولت است
  • اظهارات رئیس دانشگاه فنی و حرفه‌ای استان کرمان در مورد بورسیه صنعتی دانشجویان
  • آموزش چهار هزار و ۹۰۰ مهارت آموز درهرمزگان
  • گلستان پایلوت بسیاری از طرح های آموزش و پرورش است
  • امتداد مهارت آموزی با مشارکت فنی و حرفه‌ای در شبکه آموزش سیما
  • ارائه بیش ۲۰ میلیون نفرساعت آموزش مهارتی در خوزستان
  • ۴ سالن ورزش دانش‌آموزی در زنجان آماده افتتاح است
  • چهار سالن ورزشی دانش‌آموزی در زنجان آماده افتتاح است
  • طرح «ماهر» در مدارس فارس آغاز شد