Web Analytics Made Easy - Statcounter

معاون نظارت و سنجش دانشگاه جامع علمی کاربردی با اشاره به نزدیک بودن زمان مطرح شدن چارچوب ملی صلاحیت ، در جلسه هیئت دولت به ارائه توضیحاتی درباره چارچوب ملی صلاحیت حرفه‌ای ایران و روندهای آن پرداخت و گزارشی از پیشنهادها و نظرات دریافتی از معاونت‌‏ها، ادارات و واحدهای استانی این دانشگاه پیرامون چارچوب را ارائه کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به گزارش ایسنا، دکتر محسن محمدزاده معاون نظارت و سنجش دانشگاه جامع علمی کاربردی در این باره گفت: براساس ماده هفت قانون نظام جامع آموزش و تربیت فنی، حرفه‌ای و مهارتی مصوب آبان ماه 1396 دولت مکلف است چارچوب ملی صلاحیت حرفه‌ای را به تصویب برساند که طراحی این چارچوب نیز بر اساس آیین نامه اجرایی همان قانون بر عهده شورای عالی آموزش و تربیت فنی، حرفه‌ای و مهارتی گذاشته شده است. بر این اساس کارگروه صلاحیت حرفه‏ای به عنوان کارگروه تخصصی شورا مسئول تدوین و آماده‏سازی چارچوب ملی صلاحیت حرفه­ای ایران شد که نسخه نهایی آن در اسفند ماه سال گذشته مورد تصویب شورای عالی آموزش و تربیت فنی، حرفه­ای و مهارتی قرار گرفت. بر اساس قانون اشاره شده سطوح صلاحیت حرفه‌ای هشت سطح و مشتمل بر عناوین کارگر ساده تا دکتری حرفه‌ای پیش بینی شده است که هریک مسیرهای ارتقای خاص خود را دارد.

وی گزارشی از روند بررسی اسناد پشتیبان، طراحی، تدوین، اصلاح و نهایی­سازی و تصویب چارچوب ملی در شورای عالی آموزش و تربیت فنی، حرفه‌ای و مهارتی و ارسال آن برای تصویب در جلسه هیأت دولت بیان کرد.

دکتر محمدزاده با اشاره به حضور و مشارکت فعالانه دانشگاه جامع علمی کاربردی به ویژه دفتر صلاحیت حرفه­ای در کارگروه­های تخصصی نظارت و سنجش و صلاحیت حرفه­ای از بدو تاسیس شورای عالی آموزش و تربیت فنی، حرفه‌ای و مهارتی، فرآیند تدوین چارچوب ملی صلاحیت حرفه­ای ایران را تشریح و دیدگاه­­های این دانشگاه را که به عنوان نماینده وزارت علوم، تحقیقات و فناوری به اطلاع حاضران رساند.

در ادامه این جلسه دکتر امید رئیس دانشگاه جامع علمی کاربردی با اشاره به اهمیت چارچوب ملی صلاحیت حرفه­ای ایران در شکل دادن به آموزش­های مهارتی ضمن تشکر از معاونت نظارت و سنجش و دفتر صلاحیت حرفه­ای به ضرورت موضوع آمادگی این دانشگاه برای انجام اقدامات لازم پس از تصویب و ابلاغ تأکید کرد.

لازم به ذکر است دفتر صلاحیت حرفه­ای طی دو سال گذشته توانسته با انجام اقداماتی، از جمله مطالعه و ارائه تجارب، تدوین نسخه پیشنهادی چارچوب صلاحیت حرفه‌ای ملی (مصوب شورای صلاحیت حرفه‏ای دانشگاه در سال 1396)، مشارکت در جلسات تدوین قانون نظام جامع آموزش و تربیت فنی، حرفه­ای و مهارتی و آیین­نامه مربوطه، عضویت و فعالیت در کارگروه نهایی‏سازی متن چارچوب، بررسی نظام‏های صلاحیت حرفه­ای در کشورهای پیشرفته (استرالیا، کانادا، نیوزلند)، ترویج و توسعه صلاحیت حرفه­ای از طریق ارتباط با ذینفعان در بخش­های دولتی و خصوصی در مسیر اجرای قانون نظام جامع آموزش و تربیت فنی، حرفه‌ای و مهارتی و چارچوب ملی صلاحیت حرفه‌ای قرار گیرد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه جامع علمی کاربردی، معاونت نظارت و سنجش این دانشگاه با هدف افزایش آگاهی و اطلاع رسانی آخرین نسخه چارچوب ملی صلاحیت حرفه­ای ایران را که با مشارکت همه ذی‏نفعان و دانشگاه جامع علمی کاربردی تهیه و برای تصویب به هیئت دولت ارسال شده است را برای بررسی و مطالعه به دفاتر ستادی و واحدهای استانی ارسال کرد.  

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: دانشگاه علمی کاربردی شورای عالی آموزش و تربیت فنی دانشگاه جامع علمی کاربردی حرفه ای و مهارتی نظارت و سنجش

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۶۳۲۶۰۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کارنامه‌ی یکی از شاخص‌ترین چهره‌های علمی تاریخ‌نگاری معاصر بررسی می‌شود

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، نشست «بررسی تاریخ‌نگاری دکتر سهراب یزدانی» شنبه ۲۹ اردیبهشت ساعت ۱۷ به همت گروه تاریخ و باستان‌شناسی خانه اندیشمندان علوم انسانی در سالن حافظ این مجموعه برگزار می‌شود.

در این نشست محمدعلی اکبری، استاد تاریخ دانشگاه شهید بهشتی، داریوش رحمانیان، استاد تاریخ دانشگاه تهران، سیمین فصیحی، استاد تاریخ دانشگاه الزهرا و حجت فلاح توتکار، استاد دانشگاه قزوین سخنرانی خواهند کرد. دبیری این برنامه را محمد بی‌طرفان، استاد تاریخ دانشگاه خوارزمی به عهده دارد.

سهراب یزدانی در سال ۱۳۲۸ در بندر انزلی متولد شد. او در سال ۱۳۵۰ در رشته‌ی علوم سیاسی از دانشگاه ملی ایران (شهید بهشتی) فارغ‌التحصیل شد و برای ادامه تحصیل به انگلستان رفت. یزدانی در سال ۱۳۵۶ مدرک کارشناسی ارشد خود را در رشته تاریخ اروپا دریافت کرد. او پنج سال بعد یعنی در سال ۱۳۶۱ در رشته‌ی جامعه‌شناسی سیاسیاز دانشگاه کیل انگلستان مدرک دکتری گرفت. یزدانی استاد بازنشسته‌ی دانشگاه تربیت معلم (خوارزمی کنونی) و یکی از شاخص‌ترین چهره‌های علمی تاریخ‌نگاری معاصر ایران به‌ویژه عصر مشروطیت است.

در کارنامه‌ی یزدانی آثاری چون: «کسروی و تاریخ مشروطه ایران»، «صور اسرافیل: نامه آزادی»، «مجاهدان مشروطه»، «اجتماعیون عامیون»، «کودتاهای ایران» و «روستاییان و مشروطیت ایران» و جدیدترین کتابش «ترورهای سیاسی در ایران (۱۲۸۶-۱۲۹۶ شمسی)» به چشم می‌خورد که در هر کدام به بررسی مسائل تاریخی ایران با تکیه بر اسناد و مدارک به جامانده پرداخته است.

۲۵۹۵۷

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1903846

دیگر خبرها

  • توجه به تربیت رکن اساسی سیاست‌های فرهنگی دانشگاه است
  • توجه به امر تربیت در کنار آموزش، رکن اساسی سیاست‌های فرهنگی دانشگاه است
  • دانشکده‌های مهارت برای تأمین نیاز صنایع دانشجو تربیت کنند
  • کارنامه‌ی یکی از شاخص‌ترین چهره‌های علمی تاریخ‌نگاری معاصر بررسی می‌شود
  • اعلام نتایج فراخوان جذب مدرس حق التدریس دانشگاه علمی‌کاربردی
  • اعلام نتایج فراخوان جذب مدرس حق‌التدریس دانشگاه جامع علمی کاربردی
  • نتایج فراخوان جذب مدرس حق‌التدریس دانشگاه علمی کاربردی اعلام شد
  • ارائه بیش ۲۰ میلیون نفرساعت آموزش مهارتی در خوزستان
  • کمبود یک هزار عضو هیات علمی در دانشگاه فنی و حرفه ای
  • جهش تولید با فعالیت دانشگاه‌های مهارت‌محور محقق خواهد شد