Web Analytics Made Easy - Statcounter

عبدالرضا ترابی زرندی گفت: برای تسهیل مسیر تحقق شعار تولید، دانش بنیان، اشتغال آفرین با ارتقای مهارت آموزی، خلاقیت و کارآفرینی، دانش آموزان در مدارس ناحیه یک کرمان فعالیت می‌کنند.

به گفته او امروزه تنها پوشش تحصیلی دانش آموزان، ما را به هدف مطلوب تعلیم و تربیت نمی‌رساند؛ بلکه پوشش تحصیلی با کیفیت مطرح است و یکی از راه‌های رسیدن مطلوب به این هدف، انجام فعالیت‌های دستگاه تعلیم و تربیت بر پایه دانش است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

رئیس آموزش وپرورش ناحیه یک کرمان گفت: باید با روش‌های نوین و مهارت آموزی، خلاقیت و کارآفرینی را در دانش آموزان افزایش دهیم تا موفق به ارتقای ساحت تربیت اقتصادی و حرفه‌ای نسل‌های آینده کشور و هموارسازی مسیر تولید، دانش بنیان، اشتغال آفرین شویم.

او می‌گوید: رهبر معظم انقلاب (مدطله العالی) فرمودند: «آموزش و پرورش می‌تواند اشتغال آفرینی‌های زیادی ایجاد کند»؛ البته این سخن رهبری تنها به استخدام نیرو در دستگاه تعلیم و تربیت و حوزه‌های ذی ربط اشاره نمی‌کند؛ بلکه منظور ایشان از این فرمایش این است که آموزش و پرورش می‌تواند با پرورش درست دانش‌آموزان، باعث تربیت نسلی خلاق، ایده پرداز و کارآفرین شود و از این طریق در جامعه اشتغال آفرینی را افزایش دهد.

به گفته  ترابی زرندی بدون تردید، تولید دانش بنیان می‌تواند منجر به اشتغال آفرینی حداکثری شود.

او گفت: در ناحیه یک کرمان، ۳۷۴ مدرسه دولتی و غیردولتی فعال و ۲۸ هنرستان فنی وحرفه‌ای و کاردانش داریم.

به گفته رئیس آموزش وپرورش ناحیه یک کرمان از اول تیرماه طرحی با عنوان پنجه‌های کارآمد و کارآفرین با هدف اشتغال و به کار گیری دانش آموزان فنی در کانون ها، آموزش وپرورش و مدارس کرمان آغاز شده است.

او می‌گوید: برای طرح بیان شده، هنرستان فنی وحرفه‌ای گیو کرمان یکی از مدارس و هنرستان‌های قدیمی و با سابقه شهر و استان کرمان در ۵ رشته گرافیک، طراحی دوخت، تربیت کودک، حسابداری و شبکه نرم افزاری مشغول به فعالیت است.

ترابی زرندی گفت: دانش آموزان فعال در این هنرستان، طی این طرح در کار‌های مدرسه و اداره آموزش وپرورش ناحیه یک، همکاری داشته و از امروز به مناسبت عید بزرگ غدیر خم در محوطه آموزش وپرورش ناحیه یک، غرفه‌ای برای فروش فعالیت‌های دستی آن ها راه اندازی شده است.

به گفته  او از دانش آموزان فنی خواسته شده که پس از تکمیل مهارت آموزی برای انجام کار وارد بازار آزاد نشوند و در سطح مدارس و کانون‌ها مشغول به کار شوند.

رئیس آموزش وپرورش ناحیه یک کرمان گفت: درصدد آماده سازی، مکان مناسب برای ایجاد بازارچه دائمی برای فروش تولیدات دانش آموزان هستیم.

باشگاه خبرنگاران جوان کرمان کرمان

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: دانش آموزان دانش بنیان اشتغال زایی آموزش وپرورش ناحیه یک ناحیه یک کرمان دانش آموزان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۵۲۷۷۵۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

هویت‌سازی جز اولویت‌های آموزش و پرورش برای آینده دانش‌آموزان است

مدیرکل آموزش و پرورش آذربایجان‌غربی گفت: هویت‌سازی یکی از موضوعات مهم آموزش و پرورش برای آینده دانش آموزان است، علمی که نشأت گرفته از اعتقادات اسلامی و دینی باشد موجب نجات بشریت و برعکس آن موجب هلاکت بشریت است.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از آذربایجان‌غربی، علی مطهری امروز _دوشنبه هفدهم اردیبهشت_ در همایش فرهنگیان ایثارگر آذربایجان‌غربی اظهار کرد: کار در آموزش و پرورش و شغل معلمی در نوع خود یک ایثار است، معلمان ایثارگر، جانباز و آزاده ارزش مضاعفی در نظام تعلیم و تربیت دارند.

وی افزود: دانش‌آموزان وقتی از نظام آموزشی کشور فارغ می‌شوند باید ضمن آموختن علم و دانش و افزایش اطلاعات، توانمندی و مهارت‌های لازم برای زندگی به‌عنوان یک شهروند و قدرت تعقل و تصمیم‌گیری را داشته و عامل بر دانسته‌های خود باشند؛ این ٣ مهم از رسالت‌های مهم آموزش و پرورش در قبال دانش آموزان است.

مدیرکل آموزش و پرورش آذربایجان‌غربی گفت: آموزش و پرورش تربیت‌دهنده و تربیت‌کننده نیروی انسانی است، این جایگاه وابسته به نیروی انسانی خلاق، متعهد، متبحر و دارای شایستگی‌های اجتماعی است.

مطهری ادامه داد: بالندگی آموزش و پرورش در نیروی انسانی در تراز انقلاب اسلامی است، حفظ پویایی این نعمت بزرگ باید مورد هدف باشد؛ پاسداشت جایگاه معلم در جامعه، رسانه‌ها، در بین مسؤلان و آحاد جامعه یک لازمه عمومی بوده و باید این مهم را از عمق وجود باور کرده و مجاهدان و ایثارگران این عرصه را به صورت مضاعف پاس بداریم.

وی تصریح کرد: تحقق حفظ این جایگاه دو پیامد و حسن بسیار مهم دارد، رغبت برای تلاش و ایثارگری بیشتر و رقابت برای انتخاب شغل معلمی افزایش پیدا خواهد کرد و در نتیجه بهترین‌های جامعه معلم خواهند شد.

مطهری عنوان کرد: هویت‌سازی یکی از موضوعات مهم آموزش و پرورش برای آینده دانش‌آموزان است، علمی که نشأت گرفته از اعتقادات اسلامی و دینی باشد موجب نجات بشریت و برعکس آن موجب هلاکت بشریت است، نظام تعلیم و تربیت این موضوع را به خوبی هویت‌سازی می‌کند.

مدیرکل آموزش و پرورش آذربایجان‌غربی خاطرنشان کرد: صدور دیپلم افتخار ایثار و شهادت برای فرهنگیان ایثارگر و فرزندان شهدا، اجرا طرح راهبری آموزشی، افزایش ٢٠٥ درصدی اعزام دانش‌آموزان به اردوهای راهیان نور، ٤٣٢ مورد دیدار با خانواده شهدا و ایثارگران، ٢٣١ مورد تجلیل از ایثارگران، برگزاری یادواره شهدا در همه مناطق و شهرستان‌ها و پیگیری تبدیل وضعیت و استخدام ایثارگران طبق سهمیه اعلامی از سوی وزارتخانه از جمله فعالیت‌های آموزش و پرورش استان آذربایجان‌غربی در حوزه ترویج فرهنگ ایثار و شهادت و مجموعه اداره شاهد در طی سال گذشته بوده است.

کد خبر 751188

دیگر خبرها

  • ۱۷۰ مربی برای برگزاری دوره‌های هویت در مدارس مرکزی آموزش دیدند
  • جذب ۳۰ هزار دانشجو‌معلم در سال ۱۴۰۳
  • هویت‌سازی برای آینده دانش‌آموزان در دستور آموزش و پرورش است
  • ضرورت حفظ حرمت مراکز آموزشی، دانش‌آموزان و فرهنگیان
  • اژه‌ای: حرمت مراکز آموزشی، دانش‌آموزان، معلمان و فرهنگیان باید حفظ شود
  • حرمت مراکز آموزشی، دانش‌آموزان، معلمان و فرهنگیان، حتماً باید حفظ شود
  • باشگاه خبرنگاران پلیس در اردبیل راه اندازی شد
  • هویت‌سازی جز اولویت‌های آموزش و پرورش برای آینده دانش‌آموزان است
  • کمبود ۷۰ هزار مشاور و نیروی پرورشی در مدارس 
  • تجلیل از معلمان ماندگار ‌زنجان/ حال خوش معلمان ۸۰ ساله+‌فیلم